Egyedi szoftverfejlesztési megoldásunk

Mit szólsz, ha azt mondjuk, mi megvalósítjuk, amit elképzelsz?

n-ware
Az egyedi termékfejlesztés olyan, mint az úri szabóság. Nem konfekció árut készítünk, hanem egyedileg testreszabjuk a rendszert az ügyfél igényeinek megfelelően.
n-ware

Milyen előnyökkel jár az egyedi fejlesztés?

  • Versenyelőnyt a konkurenciával szemben
  • Egyedi szoftverfejlesztési megoldásainkkal bármilyen igényt kielégítünk
  • A munkatársak hatékonyabb és gyorsabb munkáját, hiszen speciális kéréseknek is eleget tesz a szoftver
  • Ha az általunk fejlesztett, egyedi szoftvert szeretnéd tovább fejleszteni, gyorsabban tudunk reagálni a változtatásokra, mint a sablon alapú weboldalak esetén
  • Integrált megoldásokkal segítjük, hogy a már meglévő rendszered kommunikálni tudjon az újjal

Módszertan

Az egyedi szoftverfejlesztés agilis módszertannal történik, melynek során bevonjuk a munkába a projekt iránt érdekelt személyt is. A folyamatos kommunikáció azért fontos, mert így rugalmasabban tudunk reagálni a változó igényekre, és azonnali visszajelzést kaphatunk tőled. A közvetlen visszacsatolás pedig azért lényeges számunkra, hogy tudjuk, hogy amin dolgozunk, az számodra igazi értéket jelent/teremt.

n-ware

Mi történik az együttműködésünk során?

Első lépésben segítünk összeállítani neked a backlogot az elképzeléseid alapján, amely egy priorizált "to do" lista. Adott sprint során megvalósítandó funkciókat rögzítjük benne.

2 hetente sprintzárást tartunk. Sprintről sprintre zajlik a tervezés, ez idő alatt folyamatos konzultációt tartunk veled. Így biztosan olyan lesz a szoftver, amilyennek elképzelted.

Egy általános igényfelméréssel kezdünk, megtanulunk a fejeddel gondolkodni. Elkészítjük az ügyfélspecifikációt, rögzítjük a funkcionális követelményeket, a felhasználási eseteket, illetve folyamatokat.

Bemutatjuk neked vizuálisan a funkciókat, gombokat. Azonnali visszajelzést tudsz adni, hogy tetszik-e, amit látsz.

A komplexitásnak megfelelően meghatározzuk a technikai követelményeket, a szükséges infrastruktúrát és megkezdjük a rendszer technkai tervezését.

Felvázoljuk a roadmap-et és összeállítjuk a fejlesztési feladatok priorizált listáját (backlog).

Két hetes sprint-ek formájában megkezdjük a fejlesztést, minden sprint végén átadunk egy használható, kész munkadarabot. Az átadások (demo) során fogadjuk visszajelzéseidet, amire akár a következő sprintben reagálunk, így kezelve a változó igényeket.

Nézd meg a referenciáinkat!

Egyedi fejlesztésben gondolkodsz?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

n-ware
Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Gömb utca 26.
Budapest
Hungary
1139
Budapest