Iparágak

Szoftverfejlesztés mesterfokon

Autóipar

Eladási folyamatokat elősegítő támogató rendszerek. Működj alacsonyabb kockázattal, valós idejű információk használatával, a gyors ütemben fejlődő autóipar területén.

A rendszer több felhasználót szolgál ki, akiknek különböző igényeik vannak. A fejlesztés során olyan megoldásra kellett törekedni, mely minden elvárásnak eleget tesz. Partnerünk az új szoftver bevezetésével javított az eladási mutatóin.

15 +

éves partnerkapcsolat

eladási mutatók folyamatos növekedése a szoftver bevezetése óta

Autóipar
Logisztika

Logisztika

A logisztikai folyamatok hatékonyságának növelése, gyors és pontos rendszerek kiépítése.

A legkorszerűbb technológiák alkalmazásával a logisztikai munkafolyamatok támogatásáért dolgozunk. 2010 óta dolgoznak kihelyezett kollégáink a Lapkernél. Meghatározó fejlesztői szerepünk volt a Pick Pack Pont csomagküldő szolgáltatásuk sikeres bevezetésében.

Az N-Ware Informatikai és Tanácsadó Kft. évek óta biztosítja részünkre a megbízható, stabil .NET fejlesztői hátteret. Munkatársaik – a szakmailag jól felkészültség mellett – igazi húzóemberek, akik cégünket és a megoldandó problémáinkat is sajátjukként kezelik. Köszönjük N-Ware, köszönjük Krisz!

Gonda-Nagy István
IT igazgató, Lapker

Telekommunikáció

Gyártási folyamatot, online tranzakciót megkönnyítő megoldások.

Stabil fejlesztői kapcsolatban állunk partnereinkkel, változatos projektekben veszünk részt.

Nagy megbízhatóságú rendszerek fejlesztéséhez a cégünknél is bevett metodika biztosította a végső termék alacsony hibaszázalékát: fejlesztési integráció, automatizált tesztelés. A szoftver architektúra révén többszerveres megoldásokat tudunk szállítani.

Telekommunikáció
Pénzügyi szektor
Pénzügyi szektor

Pénzügyi szektor

Telepítést nem igénylő, online számlázó rendszer. Bárhonnan, bármikor elérhető!

Nagyszámú pénzügyi műveletek (számla kiállítások) automatizálását valósítottuk már meg biztonságosan, stabil működéssel, nagy rendelkezésre állással.

2010

óta a piacon

1 millió +

kiállított számla

Több számlázó rendszert összehasonlítottam korábban, amikor úgy döntöttem, hogy átállok elektronikus számlázásra. Végül a Billzone.eu számlázó program mellett maradtam, és aktív felhasználóként csak ajánlani tudom másoknak is.

Török Ákos
ügyvezető, Jusoft Hungary Kft.

Energetika

Közösen megtaláljuk azt a megoldást, mellyel magabiztos szereplője lehetsz az energia világának.

Egy online felület kialakításában vettünk részt, melynek bevezetése segíti a munkafolyamatok problémamentes működését, és az erőforrások felszabadítását.

Energetika
Ipar 4.0
Ipar 4.0

Ipar 4.0

Folyamatautomatizálás, IOT, digitalizáció, papírmentes működés.

A Siemens csepeli trafógyárában több mint 9 éve dolgozunk a folyamatok automatizálásán. Segítségünkkel született meg például a papírmentes gyártás (a dokumentáció elektronikusan érintőképernyőn elérhető a gyártás helyszínein), az elektronikus ajánlatadás, az elosztott számítási rendszerű optimalizálás, a transzformátorok működési értékeinek/hibajelzéseinek felhőben való nyomon követése, a gyártásban részt vevő gépek IOT eszközökkel történő távoli monitorozása, a gyártási fázisok automatikus elektronikus követése (gyártás kezdés, készre jelentés), és mindezek rengeteg szempontból hasznos riportozása. Részt veszünk továbbá a https://www.ipar4.hu projektben.

erprise ArchitectEntAgilismódszertanCSS3ScrumLeanMicrosoft SQLServerTeam Foundation ServerAzureMicrosoft .NET FrameworkJIRAJenkinsMicrosoft Biztalk ServerHTML5TeamcityMicrosofVisual StudioJavascriptCloudDevelopmentOctopusNode.jsJAVAGitSharePoint ServerNetbeansAngular

Amihez nagyon értünk

Értsd meg jobban az ügyfeleidet, gyárts hatékonyabban, szállíts minőségi termékeket időben, a tervezett költségeiden belül!

Ezért válaszd egyedi fejlesztésű megoldásaikat

Garancia

Minden szolgáltatásunkra garanciát vállalunk, ezzel biztosítva az általunk fejlesztett szoftver magas szintű minőségét és problémamentes működését.

Gyors növekedés

Mit tennél, ha minden alkalmazottad, erőforrásod foglalt lenne és adódna egy új üzleti lehetőség? Ilyenkor segíthetünk megoldani az átmeneti erőforrás problémákat.

Helyi képviselet

Helyi képviseletet tudunk biztosítani a világ számos pontján: Kanadában, Egyesült Államokban, Közép-Európában (Németország, Ausztria, Svájc, Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia), Nyugat-Afrikában és a Perzsa-öböl térségében.

Rendszerintegráció

Nem csak új rendszereket fejlesztünk, hanem átjárhatóságot biztosítunk a meglévő rendszereid között, így minden szoftvered akadálytalanul, egymással összehangolva segíti a munkafolyamataidat.

Távmunka

A szervereink a hét minden napján elérhetőek 100Mbit-es sávszélességen, a csapatmunka akár úgy megszervezhető, mintha egy helyen dolgoznánk.

Backup erőforrások

Ha van egy outsourcing partnered, könnyebb megbirkózni a megrendelésekben keletkező ingadozásokkal, vagy a vészhelyzetekkel, továbbá csökken a belső szakértőktől való függőség, akik akármikor elhagyhatják a céget, vagy másik projektre kerülhetnek.

Költséghatékonyság

Nincsenek juttatások, nincs szabadság, nincs fizetett betegszabadság, nem kell fenntartani személyzetet két projekt között, nincsenek munkaszerződések, illetékek, adók, stb.

Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Gömb utca 26.
Budapest
Hungary
1139
Budapest