Karrier

Szerintünk ezért jó nálunk dolgozni

Családi vállalkozásból jöttem az N-Ware-hez, ezért nagyra értékelem a barátságos légkört. Mivel helyben végeztem a fullstack programozói tanfolyamot, ezért már korábban sikerült megismerkednem a leendő kollégáimmal és könnyen be tudtam illeszkedni.

Major Martin
junior fullstack fejlesztő

Nyitott pozícióink

Nálunk az a cél, hogy előbb-utóbb mindenkiből a maga területén sikeres és elismert vezető fejlesztőt, architectet vagy projektvezetőt neveljünk. Csak rajtad áll, milyen irányt választasz, mi minden támogatást megadunk ahhoz, hogy a célodat elérd.

UX/UI designer

Budapest

Front-end fejlesztő

Budapest

Senior Java fejlesztő

Budapest

Junior Java fejlesztő

Budapest

Senior .NET fejlesztő

Budapest

Junior .NET fejlesztő

Budapest

HR

Mihály Martina

HR vezető

job@n-ware.hu

Jelentkezés állásra

A fájl kiterjesztése .doc, .docx, .odt, .html, .htm vagy .pdf lehet.
Mérete nem haladhatja meg a 2 MB-ot.

Adataidat bizalmasan, csak pályázatainkkal kapcsolatban kezeljük. Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom.*
Kifejezetten hozzájárulok, hogy az adataimat az N-Ware Kft a kiválasztási folyamat befejeződését követően is megőrizze.*
Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Gömb utca 26.
Budapest
Hungary
1139
Budapest