Kutatás és fejlesztés

n-ware

Naprakész megoldások

A folyamatos technológiai fejlődés naprakész szoftvermegoldásokat igényel. Az értékteremtés és az innováció elengedhetetlen a fejlődéshez, így szakembereink folyamatosan fejlesztik és szélesítik tudásukat a legújabb technológiákban.


Évek óta dolgoznak változatos informatikai projekteken különféle szektorokban úgy, mint logisztika, gépgyártás, telekommunikáció, pénzügy, gyógyszergyártás, energetika, kereskedelem, így ebből adódóan rendkívül széleskörű tapasztalatokkal rendelkeznek a különböző fejlesztési és programozási módszerek, elvek, technológiák terén.

K+F projektjeink

Az elmúlt évek során több KFI projektben is részt vettünk, a legjelentősebbek ezek közül:Gyártási folyamatok és anyagfelhasználás követése a transzformátor gyártás során.

Óceánjáró hajók útvonal és üzemanyagfelhasználásának optimalizálása.

A felhő alapú elektronikus számlázás új modelljének kidolgozása és megvalósítása, ahol az ügyfélnek nincs szüksége tanúsítványra (www.billzone.eu), valamint a szolgáltatás hazai és európai piacra való bevezetése.

Virtuális 3D stúdió szoftveréhez szükséges K+F fejlesztések kidolgozása és megvalósítása (www.aximmetry.com), valamint a termék globális piacra való bevezetése:

  • Új lencse kalibrációs módszerek,
  • LED fal alapú AR/VR megoldások,
  • Kamera követő módszerek.
n-ware

Egészségügy

Az Asseco Central Europe Magyarország Zrt.-vel együttműködve veszünk részt a Kollaboratív Kórházi Információs Platform fejlesztésében, ami egy folyamat-orientált fekvőbeteg-szakellátást támogató medikai rendszer létrehozását tűzi ki célul.

Fő célok

A projekt fő kutatási területei:Kiterjesztett/kevert valóság technológia (Augmented/Miexed Reality; AR/MR) átültetése az ápolásba, mely segítségével az ápoló munkája hatékonyabbá tehető, a technológiában rejlő lehetőségek kihasználásával. Az adminisztratív terhek csökkentésével a tényleges betegellátásra fordított idő növelhető.

A kórházi HIS (Hospital Information System) ápolási információs rendszer, mint szoftveres termék kifejlesztése.

„Ápoló, mint szenzor” koncepció (Nurse as a sensor) keretében az okoseszközök alkalmazása során nyerhető másodlagos információk körének feldolgozása, felhasznált eszközök felismerése, okos eszközökre épülő tevékenységek, mint például: ápolói terv és tevékenységlista generálása és frissítése; beteg és eszköz azonosítás; okosszemüvegen megjeleníthető beltéri lokalizáción alapuló hely- és kontextusfüggő optimalizált HIS extract-ok megjelenítése.

A rendszerben halmozódó adatokban a minták megtalálása és tanultak visszavezetése a gyakorlatba (gépi tanulással, mesterséges intelligencia algoritmusok implementálásával).

Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Gömb utca 26.
Budapest
Hungary
1139
Budapest