Nearshore megoldásunk

Az IT fejlesztés új dimenziója.- "Thinking out of the box!"

A Nearshore célja

Nearshore tevékenységünk során helyi képviseletet vállalunk Kanadában, Egyesült Államokban, Közép-Európában (Németország, Ausztria, Svájc, Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia), Nyugat-Afrikában és a Perzsa-öböl térségében.

  • Csökkentheted költségeidet! Számos cég dönt a nearshoring mellett, mert olyan országba szervezhet ki IT projekteket, ahol a munkavállalók alacsonyabb bérekért dolgoznak.
  • Kisebb időeltolódás. Sokkal hatékonyabb a munka, ha a csapat minden tagja ugyanabban az időben tölti munkaidejét, így rugalmasabb a kommunikáció.
  • Nem kell nagy távolságokat megtenni a találkozások alkalmával! Egy-két órán belül ott tud lenni a fejlesztő csapat a külföldi országban.
  • Nincsenek kulturális különbségek és nyelvi akadályok! Ha szomszédos országot választunk IT projektjeink kiszervezésére,akkor nem kell komoly nyelvi és kulturális nehézségekkel megküzdenünk.

Dolgozz tapasztalt fejlesztő csapatunkkal!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

n-ware
Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Gömb utca 26.
Budapest
Hungary
1139
Budapest