Professzionális szoftverfejlesztési megoldásaink

Realitássá fordítjuk a lehetőségeket!

Egyedi fejlesztés

A szoftverfejlesztés nem csak a szakmánk, hanem a hivatásunk is. Az általunk fejlesztett szoftverekkel jól követhetőek és koordinálhatók a munkafolyamatok. Közös együttműködéssel még jobb megoldás születhet!

n-ware
n-ware

Nearshore

Helyi képviseletet tudunk biztosítani a világ számos pontján: Kanadában, Egyesült Államokban, Közép-Európában (Németország, Ausztria, Svájc, Magyarország, Szlovákia, Horvátország, Szlovénia). A fejlesztés Budapesten történik.

High Performance Team

Több mint 20 éve együtt dolgozó, összeszokott
csapat, kimagasló projekt fejlesztési tapasztalattal.

Exkluzív projektek leszállítása teljesen a nulláról,
rövid időn belül!

  • Szerviz design
  • Portálfejlesztés
  • Követelmények felmérése, üzleti elemzés
  • Termék és projekt menedzsment
  • Termékfejlesztés
  • Continous development/delivery
  • Automatizált tesztelés

Üzleti és IT tanácsadás

Üzleti és IT tanácsadás, mert ma már nem lehet az egyiket a másik nélkül. Segítünk az ötletek üzletileg sikeres kidolgozásában, meglévő folyamatok hatékonyabbá, átláthatóbbá tételében.

Szoftvertesztelés

Még a leggondosabb odafigyelés mellett is lehet elkövetni hibákat. Tesztmérnökeink a rendszer legrejtettebb szegletébe is benéznek, mindezt automatizált tesztekkel bármikor reprodukálhatóvá tesz, így egy-egy verziokiadás előtti tesztelés töredék időben elvégezhető.

Projektmenedzsment

Egy jó terv még kevés, sok minden a megvalósításon múlik. Mi nem bonyolítjuk, hanem megoldjuk a problémákat. Az agilis szemlélet segít abban, hogy rugalmasan kezeljük a felmerülő akadályokat, és mindig a hatékonyabb utat válasszuk.

Rendszerintegráció

Nem csak új rendszereket fejlesztünk, hanem átjárhatóságot biztosítunk a meglévő rendszereid között, így minden szoftvered akadálytalanul, egymással összehangolva segíti a munkafolyamataidat.

Felhő alapú szolgáltatások

Nem kell tartani az egekbe szökő kezdeti költségektől, felhő alapon minimalizálható az induláshoz szükséges beruházás, és a késöbbiek során a rendszer rugalmasan mi vállaljuk rendszereinek folyamatos napi 24 órás felügyeletét, monitorozását, karbantartását!

n-ware

Ipari megoldásra van szükséged?

Nézz szét megvalósult projektjeink között.

Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Gömb utca 26.
Budapest
Hungary
1139
Budapest