Rólunk

n-ware
Fáradhatatlan csapatunkkal napról napra azon dolgozunk, hogy megtaláljuk az ügyfeleink igényeit, és közben még több tapasztalatot szerezzünk.
n-ware

Naprakész tudás

Az N-Ware Kft. stabil és megbízható partner. Csapatunkat tanulékony, naprakész tudással rendelkező senior és junior programozók, tesztelők és elemzők alkotják. Jelenleg 50 főállású fejlesztőnk van, emellett több alvállalkozót vonunk be rendszeresen a projektekbe. A csapatunk folyamatosan bővül.

Nagy hangsúlyt helyezünk a kiváló szakemberek megtalálására, akiket igyekszünk már a tanulmányaik alatt elérni. Munkatársaink számára folyamatos fejlődési lehetőséget biztosítunk, befektetünk a képzésükbe.

Fontos számunkra, hogy minden ügyfelünk maximálisan elégedett legyen, és törekszünk a hosszú távú, sikeres együttműködésre. Sikerünket ezen a téren leginkább számos világhírű céggel való sok éves harmonikus kapcsolat igazolja vissza.

Piya Csaba

CEO

Az N-Ware Kft. ügyvezetőjeként az elmúlt években szemtanúi voltunk az informatika rohamos fejlődésének. Mára nyilvánvalóvá vált, hogy a szoftverfejlesztésé a jövő. Fokozatosan minden iparágat alapjában fog megváltoztatni. Ahhoz, hogy ezek a fejlődések végbemenjenek, további szakemberekre van szükség.

Mihály Martina

HR vezető

7 évvel ezelőtt csöppentem a HR világába. A szervezeti és az egyéni célok megvalósítása érdekében célom, hogy mindenki egy jól működő, igazi csapat része lehessen.

Kis Róbert

CEO

Mindig is egy emberközpontú szoftverfejlesztő céget szerettem volna építeni. Ha ez nem is mindig sikerül mindenben, próbálkozom.

Varga József

Operatív vezető

Közel 20 évnyi fejlesztési tapasztalattal a hátam mögött, jelenleg a HQ-ban zajló projekteket és fejlesztői csapatokat támogatom és koordinálom. Aktívan fejlesztek és kutatok arra koncentrálva, hogy adott ügyféligényekhez milyen méretű és komplexitású megoldások alkalmazhatók, figyelembe véve a fenntarthatóságot üzleti, architekturális, fejlesztési, tesztelési és üzemeltetési szempontból.

Katona Andrea

Billzone.eu termékmenedzser

A Billzone.eu online elektronikus számlázó a digitalizálás útján szeretné elindítani a vállalkozásokat, automatizált és korszerű megoldásainkkal a modern ügyvitel elkötelezett hívei vagyunk.

Sólyom László

Projektvezető

Projektvezetőként örömmel viszem tovább a cégnél megszokott, családias munkakörülményeket, minden egyes nap még jobb terméket fejlesztve.

Partnereink

siemens
microsoft
telenor
bmw
k_and_h
lagardere
Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Gömb utca 26.
Budapest
Hungary
1139
Budapest