Startup ötletek megvalósítása

A te sikered. A mi kihívásunk.

Van egy jó startup ötleted? Már csak az IT megoldás hiányzik?

Sikeres üzletedhez professzionális informatikai hátteret biztosítunk, így tényleg csak a vállalkozásod építésére kell fókuszálnod.

n-ware
Elindulni, növekedni, sikeressé válni.
n-ware

Hatékony segítség a szoftver teljes életciklusában

Szakértői gárdánk az ötlet kidolgozásától, a megfelelő befektető felkutatásán át, egészen a megvalósításig segítségedre lesz.

Üzleti validálás

Üzleti modell kidolgozása (service design)
Megvizsgáljuk az ötleted, hogy üzletileg mennyire validálható, életképes. Ennek során megnézzük, hogy a bevételeid fedezik-e a költségeket, illetve fejlesztési és továbbfejlesztési költségeidet is meghatározzuk. Felmérjük a piacot, a konkurenciát, megvizsgálunk más megoldásokat is. Meghatározzuk a piac nagyságát, és a potenciális ügyfeleid számát.

Befektetői kapcsolatok keresése
Profi szakemberek segítségével összeállítjuk a one pagert, majd segítünk neked abban, hogy eljuthass a befektetőkhöz. A megfelelő kommunikáció kialakításában is közreműködünk. Megtanulod, hogy az első két percben mivel győzd meg őket.

Marketing terv kialakítása
Egy jó termék nem elég, ha a célcsoportod nem tud róla. A branding során piacra vezetjük a terméked, egészen a logó megtervezésétől a digitális marketing kialakításáig. Ez tartalmazza a közösségi médiában és a Google oldalán megjelenő hirdetések megtervezését. Egységes márkakommunikációra lesz szükséged, így a célközönséged könnyen felismer majd Téged. Megvizsgáljuk, hogy mik az erősségeid, így olyan márkaelőnyökkel ruházzuk fel terméked, hogy kiemelkedhess a tömegből.

Fejlesztés
Tapasztalt fejlesztő csapatunk azon dolgozik, hogy megvalósítsa a szoftverrel kapcsolatos elképzeléseidet. A szoftver használatával értéket teremtünk, üzleti folyamataid javítására törekszünk. Ha kíváncsi vagy, hogy mi történik az együttműködés során, akkor kattints ide!

Rendszer technikai megvalósításának kidolgozása
Az ötleted technikai megvalósításában is segítünk. Tapasztalt szakembereinkkel kialakítjuk üzleti terved. Meghatározzuk, hogy a rendszerhez mekkora adatbázis, illetve fejlesztő brigád szükséges.

Vedd fel a kapcsolatot velünk!

Nézz szét további szolgáltatásaink között!

Tapasztalt szoftvermérnökeink a legmodernebb technológiák felhasználásával végeznek kiemelkedő minőségű munkát a szoftverfejlesztés különböző területein.

n-ware
aximmetry

Újgenerációs, teljeskörű virtuális stúdió és interaktív 3D grafika megjelenítő szoftver a műsorszolgáltató, szórakoztató és tartalomkészítő iparágak számára - amelynek működtetéséhez egyetlen PC is elegendő.

reaktorlabs

A Reaktorlabs egy intenzív szoftverfejlesztői képzés, melynek célja, hogy szigorú szűrést követően hallgatóink 18 hét alatt junior fullstack fejlesztőkké váljanak. Képzésünk gyakorlatorientált, egyedi igények szerint alakított. Az oktatás vázát a modern, piacképes technológiák adják.

billzone

A Billzone.eu az első olyan SaaS (Software as a Service) alapú online számlázó rendszer Magyarországon, amellyel elektronikus aláírás és időbélyeg megvásárlása nélkül készíthetsz elektronikus számlát.

Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel, felhő alapú szolgáltatásokkal, munkaerő-kihelyezéssel foglalkozik. Nemcsak megtervezzük és kivitelezzük a rendszert, hanem segítünk a bevezetésében is. Számos referenciánk tanúskodik a projektek sikeres kivitelezéséről. 15 éve együtt dolgozó, profi, összeszokott csapat dolgozik a háttérben azon, hogy megértsék az ügyfelek problémáját, és megtalálják rá a legmegfelelőbb megoldást. Gyorsan tudunk alkalmazkodni a változó igényekhez és környezethez, így semmilyen projektet nem hagyunk veszni.
1139 Budapest, Gömb utca 26.
Budapest
Hungary
1139
Budapest